Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kaçak Avcılığa Geçit Yok!

Kaçak Avcılığa Geçit Yok!

ASAYİŞ 24.07.2019 12:17:00 0
Kaçak 
Avcılığa 
Geçit 
Yok!
Eğirdir Asayiş Bot Tim Komutanlığı kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi amacıyla yaptığı çalışmada Yazla Mahallesi kıyısında 10 takım 2000 metre misina balık ağı ele geçirdi.
 
Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Eğirdir Asayiş Bot Tim Komutanlığı kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi amacıyla yaptığı çalışmada Yazla Mahallesi kıyısında 10 takım 2000 metre misina balık ağı ele geçirdi.
 
Konu ile ilgili olarak Isparta İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Eğirdir Asayiş Bot Tim Komutanlığı Eğirdir, Gelendost ve Yalvaç ilçeleri mülki sınırları içerisinde yer alan Eğirdir Gölünde denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürmektedir.
 
Bu kapsamda 22 Temmuz 2019 tarihinde Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Bot Timi tarafından icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında; Eğirdir İlçesi Yazla Mahallesi kıyısında (10) takım (2000) metre misina balık ağı ele geçirilmiş, ele geçirilen malzeme Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.
 
Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Bot Tim Komutanlığınca Eğirdir Gölünde kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi maksadıyla 24 saat esasına göre kontroller aralıksız olarak devam edilmektedir” denildi.
 

Anahtar Kelimeler: kaçakavcılığageçityok
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °