Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'da güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkartıldı

Isparta'da güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkartıldı

ASAYİŞ 28.03.2016 10:25:00 0
Isparta
Emniyet Müdürü Halil Altan, terör saldırılarına karşıhayatın her alanında en üst düzeyde tedbirlerin alındığını söyledi. Halkın daüzerine düşen ödevleri paylaştı:
 
155/ 112’Yİ ARAYIN
 
«Unutmayın, alınan tedbirlerin tamamı halkın can güvenliğiiçindir. Şüphe uyandıran durumları anında 155 ve 112 hattını bilgilendirin.»
 
İŞTE ÖNLEMLER
 
Emniyet Müdürü Halil Altan, terör eylemlerine karşı en üstdüzey tedbirlerin alındığını söyledi. Altan, Gazeteniz Akdeniz’e yaptığı özelaçıklamada şöyle dedi:
 
«Ülkemizde son günlerde artan terör eylemlerinden dolayıgüvenlik tedbirleri üst safhalara çıkmış bulunmakta. Bütün illerimizde olduğugibi Isparta’da da özellikle terör konuları için güvenlik tedbirleri en üstdüzeye çıkarıldı. Halkımızın kalabalık olduğu alışveriş merkezleri, otogar,pazar alanları ve kafeler bölgesinde sürekli olarak sivil ve resmi ekiplerimizkontroller yapmaktadırlar. Sürekli olarak şüpheli şahıs ve araçlar ile ilgili,şehrin giriş ve çıkış noktalarında uygulama noktaları oluşturduk. Bu yapılanuygulamaların şehrimizin ve ülkemizin güvenliği için yapıldığının unutulmamasıgerekmektedir.
 
Halkımızın, şüphe uyandıran, paket, çanta, valiz veya kolibenzeri ürünlerde hiçbir şekilde müdahale etmeden, tedbir amaçlı önce kendi cangüvenliğini sağladıktan sonra hemen Polis İmdat Hattı’na haber vermeleriniistiyoruz. Bizler en kısa sürede olay yerine intikal edip, konu ile ilgiliçalışmalarımızı başlatacağız.
 
Alışveriş merkezleri insanların yoğun olduğu vegiriş-çıkışlarının denetlenmesi oldukça zor yerlerdir. Bu sebeple buralardabulunan güvenlik görevlilerine gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. Gerektiğizaman vatandaşlarımızın üstündeki kıyafetler ve çantaları, en ince ayrıntısınakadar aranmakta. Otopark girişlerinde ise araçların alt kısımları kontroledilmekte ve bagajları dahil olmak üzere incelenmektedir.»

Akdeniz

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °