Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden Makaron Operasyonu; Piyasaya Süreceklerdi

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden Makaron Operasyonu; Piyasaya Süreceklerdi

ASAYİŞ 8.11.2021 11:07:00 0
Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden Makaron Operasyonu; 
Piyasaya 
Süreceklerdi
Isparta Emniyet Müdürlüğü, kaçak sigara ve makaron satış ve imalatıyla ilgili kaçak yollardan elde edilen veya illegal şekilde üretimi yapılarak piyasaya sürülmeye çalışılan ve bu şekilde vergi kaybına yol açanlar ile haksız kazanç elde edenlere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, bir araçta ve iş yerinde yapılan aramada; 22 Kg Kaçak Tütün (1’er kg paketler halinde mükerrer, sahte, bandrolsüz),  44000 Dal Boş Makaron, 2800 Dal Dolu Makaron,  Adet Elektrikli Sigara Dolum Makinası ele geçirdi.
 
Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilgili şüpheli şahıslar hakkında 5607 sayılı Kanuna muhalefet suçundan gerekli Adli/İdari işlem başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.
 
Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 0505 318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. İletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşerilerimizin bilgisine sunuyoruz” denildi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °