Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Eve giren hırsız yakalanarak, tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde evden hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıstan biri kısa sürede yakalandı. Yakalanan şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

ASAYİŞ 3.06.2016 10:50:00 0
Eve giren hırsız yakalanarak, tutuklandı
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yedişehitler Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayında müştekiye ait ikamette bulunan bir adet LCD televizyon ile bir adet Laptop bilgisayarın çalınması olayı ile ilgili olarak ekiplerimizce yürütülen çalışmalar neticesinde olayın faillerinin halen denetimli serbestlik tedbiri ile kontrolü olan ve iki ayrı suçtan dolayı hakkında aranma kararı olan A.E. ve M.T isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmaları amacıyla gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde olayın faillerinden olan M.T. isimli şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan şüpheli M.T. hakkında “İkametten Hırsızlık” suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir" denildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °