Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Elektrikli bisiklet akülerini çalan hırsızlar tutuklandı

Elektrikli bisiklet akülerini çalan hırsızlar tutuklandı

ASAYİŞ 12.04.2016 08:32:00 0
Elektrikli bisiklet akülerini çalan hırsızlar tutuklandı
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleri ilimizde değişik mahallelerde park halinde bulunan elektrikli bisikletlere ait akülerin çalınması ile ilgili olayların failleri oldukları anlaşılan 3 şahsı yakaladı. Konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “Geçtiğimiz aylarda Işıkkent mahallesinde müşteki O.C. isimli şahsın ikametinin önüne park ettiği elektrikli bisikletinin çalınması olayı ile ilgili olarak ekiplerimizce yapılan araştırmalarda ve çevrede yapılan incelemelerde olayın failinin Y.H. isimli şahıs olduğu tespit edilerek yakalanması amacı ile çalışmalara başlanılmıştır.
 
Yakalama çalışmaları devam etmekte iken Fatih Mahallesi ve Modernevler Mahallelerinde park halinde bulunan elektrikli bisikletlere ait akülerin çalınması olaylarının faillerinin tespiti amacıyla yapılan çalışmalar ve çevredeki işyerlerine ait kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde olayların faillerinin Asayiş Şube Müdürlüğümüzce benzer suç kayıtlarından dolayı tanınmakta olan Ö.N., O.S. ve Y.H. isimli şahıslar oldukları tespit edilmiştir.
 
Ekiplerimizce yapılan takip neticesinde Ö.N., O.S. ve Y.H. isimli şahıslar kısa süre içerisinde bulunarak yakalanmış olup, elektrikli bisikletlerden çalınmış olan  aküler göstermiş oldukları yerlerden bulunarak müştekilere teslim edilmiştir.
 
Yakalanan şahıslar hakkında “Hırsızlık” suçundan gerekli yasal işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanan şahıslar cezaevine gönderilmişlerdir.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °