Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bu kavşağa acilen çare aranıyor; Yine Aynı KAVŞAK, Yine Kaza

Bu kavşağa acilen çare aranıyor; Yine Aynı KAVŞAK, Yine Kaza

ASAYİŞ 18.03.2020 12:39:00 0
Bu kavşağa acilen çare aranıyor; 
Yine Aynı 
KAVŞAK, 
Yine Kaza
Isparta’da Davraz Mahallesi Pazar Kavşağı’nda son bir ay içerisinde 3. Kez trafik kazası meydana geldi. Dün geceki kazada iki kişi yaralandı.
 
Karaağaç Mahallesiyle Davraz Mahallesini birbirinden ayıran, Karayolları Kavşağında başlayıp Köy Garajı üstündeki kavşakta sona eren caddeyi kesen bir çok yolda kırmızı ışık bulunurken, her hafta Çarşamba günleri kurulan Davraz Mahallesi Çarşamba Pazarının oradaki Kavşak ise ışık olmadığı için adeta kazaya ve tehlikeye davetiye çıkarıyor.  
GEÇEN HAFTAKİ KAZADA YAŞLI
VATANDAŞ AĞIR YARALANDI
Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde aynı kavşakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı vatandaşa cadde üzerinde geçmekte olan otomobil çarpmış, çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan yaşlı vatandaş, 112 ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
YİNE AYNI KAVŞAK, YİNE KAZA
Ancak, dün akşam aynı kavşakta yine kaza oldu. Edinilen bilgiye göre, son bir ay içerisinde 3 kez trafik kazasının meydana geldiği kavşakta yeni bir kaza daha meydana geldi. Söz konusu kavşakta dün akşam iki otomobil çarpıştı. Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında maddi hasar meydana gelirken, şans eseri ölen olmazken, iki kişi yaralandı.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °